Forums

Forums (http://flashpanoramas.com/forum/index.php)
-   General FPP Discussion (http://flashpanoramas.com/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   MENU Help Please (http://flashpanoramas.com/forum/showthread.php?t=2073)

360beginner 01-26-2009 07:58 PM

MENU Help Please
 
When I use the menu... my project crashes:( Can anyone help me tighten my code??? Please.

Sorry for such a long post. Actually would have been longer if allowed more imgs... no link setup yet.

spot id="MENU"
alt="menu"
static="1"
url="images/menu.png"
static="1"
staticAlign="BC"
staticX="200"
staticY="280"
smartscale="1"
alpha="0.7"
blockMouse="1"
onLoad="change:-,alpha,0.6,1000"
onOver="change:-,alpha,1,200;"
onOut="change:-,alpha,0.7,1000;"
onClick="change:CLOSE MENU,visible,1;
change:FL,visible, 1;
change:FD1,visible, 1;
change:FD2,visible, 1;
change:C1,visible, 1;
change:C2,visible, 1;
change:C3,visible, 1;
change:C4,visible, 1;)"/>

<spot id="CLOSE MENU"
visible="0"
static="1"
url="images/closemenu.png"
static="1"
staticAlign="BC"
staticX="-360"
staticY="285"
smartscale="1"
alpha="0.7"
blockMouse="1"
onLoad="change:-,alpha,0.6,1000"
onOver="change:-,alpha,1,200;"
onOut="change:-,alpha,0.7,1000;"
onClick="change:CLOSE MENU,visible, 0;
change:FL,visible, 0;
change:FD1,visible, 0;
change:FD2,visible, 0;
change:C1,visible, 0;
change:C2,visible, 0;
change:C3,visible, 0;
change:C4,visible, 0;)"/>


<spot id="FL"
visible="0"
url="images/out_Truck"
static="1"
staticAlign="BC"
staticX="-360"
staticY="140"
smartscale="1"
onLoad="change:-,alpha,0.6,1000"
onOver="change:-,alpha,1,200;"
onOut="change:-,alpha,0.7,1000;"
onClick="loadPano(one360.swf,-;
change:Step1,visible, 1;)"/>

360beginner 01-27-2009 11:05 PM

the problem
 
OK. Maybe someone can help... My hotspots are appearing before my pano loads from the menu... and if I go forward then backwards in the menu, the old hotspots are still active and showing up. Any help on this issue will be awesome.

Thanks

360beginner 01-28-2009 02:17 AM

further help
 
Need a function that listens for the pano to load before showing the next step...

siesfor 01-28-2009 04:27 PM

check out the "linked" parameter in the hotspots tutorial

It links the hotspots to certain panos, and when that pano is loaded, the hotspots appear, and if the pano that's loaded is different from the one that it's linked to, it disappears. Very useful for managing your hotspots.

360beginner 01-28-2009 10:55 PM

How awesome is that!!! Very much appreciated... I've been struggling with that all week.

Thanx

360beginner 01-28-2009 11:21 PM

Worked!!! That was something that was way over my head last monday when I started on this project and began reading the tutorial docs... Thanks again.

www.bodensee360.de 01-29-2009 05:58 AM

change ?
 
Hi Beginner,

can you explain me what are you doing with that "Change:" in your example ?


change:FL,visible, 1;
I understand that you switch on/off some buttons,
but i never seen "change" in the FPP documentation.

Is that from a plugin ?

360beginner 02-06-2009 02:21 PM

sorry for the slow reply
 
sorry for the slow reply.

I'm not sure if it's from a plugin, but it does the same thing as setting visibility = 1 or 0. I use it mostly for alpha changes when someone rolls over or out of a button.


All times are GMT. The time now is 05:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.