Forums  

Go Back   Forums > Talk > General FPP Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-06-2012, 05:54 AM
seanderson7 seanderson7 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 9
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Disaster has struck

All my panos are not loading. Just found out. Have no idea what to do.

Single page samples:
http://www.venueview.com/panorama/mirador/
http://www.venueview.com/panorama/h6/

My WordPress gallery:
http://www.venueview.com/portfolio/

All panos for my clients run on my servers so they are all dead.

This is very bad if I can't figure out what is going on. Did something happen to sfwobjects or the pano code that would cause ten instances of panos in different directories to stop displaying? If you look at the single page examples above you can see the title of the pano change in the menu but no pano is displaying.

My server got wiped out two weeks ago but my hosting co. (Fastdomain) restored everything from backup and things seemed to be just fine. Now this.

I have no idea where to start looking. I just hope it goes away by itself. Not likely. Is there something the ISP might have installed that would block FPP from displaying flash content?

HELP!!!!!
Reply With Quote
 

Tags
dead panos, fpp not working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.