Forums  

Go Back   Forums > Talk > General FPP Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-05-2008, 02:53 AM
izoneguy izoneguy is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 273
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Source for Flash buttons

Hello,

I have looked at all the usual places and cannot
find flash buttons that are ready for use in FPP.
I went to Flash den and downloaded some...
but I am not a flash guy and they won't work??
Probably some AS or something else??

Anyone want to sell me some buttons??

I just need a few arrows pointing in different directions,
just trying to go beyond the typicall .png buttons.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2008, 11:59 AM
phberlin's Avatar
phberlin phberlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Berlin, Germany
Posts: 300
Downloads: 1
Uploads: 0
Default

I am not sure what you mean by "flash buttons"? Basically, you'd have some sort of image (whether it's a JPEG or a PNG) and would link it to some action by making it a hotspot in the pano's XML, right? So -- you could simply make your own images exactly the way you want your buttons to look -- what am I missing?

If you need something special, just PM me and we could speak about it further off-list.

Regards, Ph.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-05-2008, 02:07 PM
doubledrop doubledrop is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 24
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

No need for Flash iZoneGuy... I animated these simple looping buttons (arrows and info spots - www.screenstar360.com) in AE, exported as looping .swf. Tiny files. Simple.

doubledrop
Reply With Quote
  #4  
Old 05-05-2008, 02:13 PM
izoneguy izoneguy is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 273
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Hmm,
I know AE, i will give that a go...
Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 05-05-2008, 04:24 PM
phberlin's Avatar
phberlin phberlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Berlin, Germany
Posts: 300
Downloads: 1
Uploads: 0
Default

what does "AE" stand for?
Reply With Quote
  #6  
Old 05-05-2008, 05:00 PM
izoneguy izoneguy is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 273
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

AE = After Effects....
And yes I created some buttons in AE and they work fine...
But I would still like to figure out how to use
buttons created in Flash that have effects in FPP.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-05-2008, 06:03 PM
cheathamlane cheathamlane is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: California, USA
Posts: 773
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

If you have access to the buttons' Flash file, or make your own -- reference the tutorial (including FLA downloads) at http://www.flashpanos.com/content/ro...age-bottom-cap .

This shows Jaaaab's method of accessing FPP from a SWF, plus other things. It's not directly related to a button, but does show the logic needed (a la "hotspots.execute").

Cheers,
__________________
Patrick
http://patrickcheatham.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.