Forums  

Go Back   Forums > Talk > General FPP Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-29-2007, 11:38 AM
adriansalisbury's Avatar
adriansalisbury adriansalisbury is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: England
Posts: 122
Downloads: 0
Uploads: 0
Default setting the zoom with loadPano

Am I being really thick!?!
Why can't I set the zoom level with loadPano? I've tried several ways and nothing seems to have any effect.
Here is the tour and the xml file is the same path to 1.xml

http://2excel.uk-virtualtours.co.uk/

Your help would be appreciated
__________________
Many thanks,


Adrian Salisbury
Optical FX
www.opticalfx.co.uk
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2007, 01:50 PM
viktor-y viktor-y is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 25
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Hi here is my code with FPP 2.1

Code:
onClick="pano.leash=free;loadPano(pano.swf?panoName=images/myPano&panH

ome=-120&tiltHome=-18&zoomHome=0.8,100,fade);"/>
I'm not sure its working with FPP 2.2, but it only needs minor changes

Code:
onClick="pano.leash=free;loadPano(panoName=images/myPano&pan=-120&tilt=-18&zoom=0.8,100,fade);"/>
Reply With Quote
  #3  
Old 10-30-2007, 11:28 AM
adriansalisbury's Avatar
adriansalisbury adriansalisbury is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: England
Posts: 122
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Thank you, yes I saw straight away my problem, I had a ',' instead of a '&' between pan and tilt.

Thought it would be straight forward. Again, thanks for your time.
__________________
Many thanks,


Adrian Salisbury
Optical FX
www.opticalfx.co.uk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.