Forums  

Go Back   Forums > Talk > General FPP Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-13-2008, 09:48 PM
jhblacklock jhblacklock is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Pano won't stop panning after new load

I didn't have this problem before I updated to 2.2 but now, when I load a new pano via flash with a query string, the new pano keeps rotating. It only stops when I click on the mouse.

I would like to disable this current action.

Any ideas?

I don't have the autorotator plugin instantiated.

Thanks a bunch,

Jackson
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2008, 10:09 PM
Trausti Hraunfjord's Avatar
Trausti Hraunfjord Trausti Hraunfjord is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Icelander in Peru(dise)
Posts: 1,563
Downloads: 1
Uploads: 0
Send a message via Skype™ to Trausti Hraunfjord
Default

Does your xml have a line indicating a friction value?

If it does, it should be less than 1.0 For instance friction = 0.86 would not result in the pano spinning endlessly.

If your xml file does not have a friction value.... well, then I am without a clue.
__________________
Trausti Hraunfjord
Flashificator, the GUI for FPP.
Win-Mac compatible.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-13-2008, 10:30 PM
zleifr's Avatar
zleifr zleifr is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 609
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

I would check, and double check that the versions of pano.swf AND hotspots.swf, and any of the other plugins, but especially hotspots.swf are 2.2. I have seen problems that I might describe similarly with pano.swf v2.2 and hotspots.swf v2.1


The flashlog trace file will also trace out the version number of everything, so if you post a link, any one of us who has the log enabled could check it for you, or you can enable it.

Zephyr
__________________
Zephyr Renner - AdvancedVirtualTours.com - zleifr @t yahoo

Improving the panoramic one mighty fine plug-in at a time: http://www.flashpanos.com
Reply With Quote
  #4  
Old 03-14-2008, 12:26 PM
jhblacklock jhblacklock is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Zephyr,

It was the hotspots swf.

Thanks a lot!

Best,

Jackson
Reply With Quote
  #5  
Old 03-14-2008, 01:00 PM
seeinside360 seeinside360 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: İstanbul/Turkey
Posts: 94
Downloads: 2
Uploads: 0
Default

I used to have same problem... May be you can check the path o your tour.It must be in the same folder both your html and your files...When ı put the files on the same folder my problem has been solved...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.