Forums  

Go Back   Forums > Talk > General FPP Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-09-2007, 02:28 PM
popunonkok popunonkok is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 48
Downloads: 0
Uploads: 0
Default embedPano.swf fullscreen???

Is there a way to embed a pano in another swf so that it fills upp the entire swf. So that I can link to the embedPano.swf and the embedded pano shows over the enrire explorer window like it would if I link to pano.swf???

Please tell me that its possible... =) I want to make some layer ontop on the pano, meny and other stuff...

MVH Peter F
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2007, 02:50 PM
GThanos GThanos is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 8
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

I have exactly the same questions. In a few words: can we use the FPP as a placeholder and add swf files in order to make a site? for example to "fill" any of the cubes with a site category (left=about, front=menu, right=page1, top=page2 etc) and thus make a cubical web site?

cheers

George
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2007, 04:38 PM
testure testure is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 35
Downloads: 0
Uploads: 0
Default embed.

Hi, are you using hotspots together with embed ?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2007, 07:36 PM
popunonkok popunonkok is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 48
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Well no, not at this moment but that souldent make any difference, would it???
I hope not...
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2007, 05:59 AM
beamer beamer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by popunonkok View Post
Is there a way to embed a pano in another swf so that it fills upp the entire swf. So that I can link to the embedPano.swf and the embedded pano shows over the enrire explorer window like it would if I link to pano.swf???

Please tell me that its possible... =) I want to make some layer ontop on the pano, meny and other stuff...

MVH Peter F
Hi There,

Just want to add a note of interest to the same topic.

I would love to see the embedPano.swf work so that you can scale it freely & jump into fullscreen mode with the embeded panorama resizing to fullscreen as well.

Hope to hear from sombody.

Amazing job, by the way, Denis!

Thanks. Ciao.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-04-2007, 11:59 PM
zaroundus zaroundus is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 8
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

I'm having a problem with fullscreen display in a standalone .swf. I have embedded the FPP into my own Flash application that runs standalone. (Not in a browser.) When I click the fullscreen button (calling: fullscreen(-)) my entire Flash application goes fullscreen instead of the pano player itself. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #7  
Old 01-23-2008, 03:33 PM
jaaaab jaaaab is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 294
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Hi,

I got the same problem as zaroundus: how to embed a pano with FS button that makes only the pano goes FS and not the whole swf?

Hope someone can help...

Thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 01-23-2008, 04:13 PM
zleifr's Avatar
zleifr zleifr is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 609
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Hi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab, and everyone else.

(sorry about all those a's jaaaab, I just couldn't resist). This should work to solve your problem:

stage.addEventListener(Event.FULLSCREEN, fshandler);

function fshandler (event:Event) {
panorama.setArea(0,0,stage.stageWidth,stage.stageH eight);
}

So all that is doing is catching when the .swf goes fullscreen mode, and enlarging the area the pano is displaying into to the size of the stage. Obviously with that code you will need to handle when the display state goes back to normal. I don't know if that event listener will catch the return to normal or not, but a quick look around in the flash docs should yield the answer. And the only other thing you might have to worry about is, when you enlarge the pano, other things you had on the stage might display over it, so you might need to change their visibility, or adjust the location of the pano in the displaylist.

Zephyr
__________________
Zephyr Renner - AdvancedVirtualTours.com - zleifr @t yahoo

Improving the panoramic one mighty fine plug-in at a time: http://www.flashpanos.com
Reply With Quote
  #9  
Old 01-23-2008, 04:37 PM
jaaaab jaaaab is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 294
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

hi Z

thanks for tip.

i tried it but doesn't seemto work, nothing happens on FSbutton clic:

here's the code, any idea?

Code:
var panorama:MovieClip;

var loader:Loader = new Loader(); 

loader.load(new URLRequest("fichiers/pano.swf"));

addChild(loader);


loader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, loadComplete); 


function loadComplete (e:Event) {
	
	swapChildren(loader, border);
	
	panorama = loader.content;
	
	panorama.setArea(50,50,700,400);
	 
	
	panorama.loadPanorama("pano.swf?xml_file=panorama.xml"); 


	stage.addEventListener(Event.FULLSCREEN, myfshandler);
	
	}

	
function myfshandler (event:Event) {
panorama.setArea(0,0,stage.stageWidth,stage.stageHeight);
}
Reply With Quote
  #10  
Old 01-23-2008, 04:41 PM
jaaaab jaaaab is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 294
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Ups, sorry that's working out of Flash environnement

BUT, the panorama is way to large :/ seems that stageWidth and stageHeight are not corresponding....

Strange!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.